42 χρονών 4 μηνών και 2 ημερών🇬🇷🇩🇰🇫🇷

Μπορεί το νόημα της ζωής να κρύβεται πίσω από έναν αριθμό;

Βλέποντας για πολλοστή φορά το Spiderman με τα παιδιά μου συνειδητοποίησα ότι χρησιμοποιείται ο “αριθμός 42”. Ρωτώντας τα παιδιά μου έμαθα τι σημαίνει:

Ο “αριθμός 42”  είναι το νόημα της ζωής.

Σύμφωνα με τον Ντάγκλας Άνταμς το νόημα της ζωης είναι ο “αριθμός 42”. O Ντάγκλας Άνταμς έγραψε το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας “Γυρίστε το Γαλαξία με Ώτο Στοπ” (αγγλικά: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) που περιγράφει ότι ο “αριθμός 42” είναι το νόημα της ζωής.

Υπάρχουν γλώσσες προγραμματισμού και πολλές θεωρίες βασισμένες στο μυθιστόρημα του Ντάγκλας Άνταμς. Υπάρχει επίσης το εντελώς δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης υπολογιστών, ανοιχτό σε όλους χωρίς προϋποθέσεις προσόντων και προσβάσιμο από την ηλικία των 18 ετών με το όνομα “42”. To “42” ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Xavier Niel το 2013 όταν η ψηφιακή βιομηχανία στη Γαλλία υπέφερε από σημαντική έλλειψη προγραμματιστών πληροφορικής. Και πρόσφατα, το “42” λανσαρήστηκε σε 29 πανεπιστημιουπόλεις στη Γαλλία, το Βέλγιο, το Μαρόκο, τη Φινλανδία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, την Αρμενία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, τον Καναδά, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ταϊλάνδη , Γερμανία, Ιορδανία, Μαλαισία, Αυστραλία και Αμπού Ντάμπι.

Φτάνοντας στην ηλικία των “42” αυτό το χρόνο, νοιώθω ότι βρήκα το δικό μου νόημα της ζωής. Βρείτε παρακάτω τις δικές μου θεωρίες:

1.       Σήμερα 9 Ιουνίου 2020 είμαι “42” χρονών “4” μηνών και “2” ημερών

2. Το ταξίδι με αυτοκίνητο από την Ελλάδα, στη Δανία και μετά στη Γαλλία διαρκεί “42” ώρες σύφωνα με το google maps. Αυτό είναι και το δικό μου ταξίδι με την L’Oréal μέχρι σήμερα.

Δε θα συνεχίσω τη λίστα με τις “42” θεωρίες μου, σας αφήνω να ανακαλύψετε τις δικές σας θεωρίες που θα σας κινητοποιήσουν θετικά και να πάρετε δράση.

My L’Oréal journey

3 thoughts on “42 χρονών 4 μηνών και 2 ημερών🇬🇷🇩🇰🇫🇷

      1. αγαπώ 💜 και δεν είναι άσχετο ότι το hitchhiker’s guide to the galaxy το πρωτοδιάβασα στην τρυφερή ηλικία των 9 (και μετά στα 14, και μετά στα 20κάτι, και μετά ξανά πέρισυ) 😊

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s